Biely ocot 10 % - čapovaný

      Biely ocot 10 % - čapovaný
      • Biely ocot 10 % - čapovaný
      • Čapovanú drogériu lejeme do použitých fľiaš, ktoré očistíme, vydezinfikujeme a znova naplníme podľa vašej objednávky. Vyzerajú aj takto. Plne funkčné nádoby, ktoré nám môžu slúžiť opakovane.
      Biely ocot 10 % u nás nájdete čapovaný, ale aj v 1 litrových baleniach (2,45 €) v 5 litrových baleniach (10,75 €). Čapovaný je lacnejší, pretože na ňho využívame fľaše z druhej ruky, ktoré dezinfikujeme.
      ID produktu
      1000050
      Hmotnosť
      1,05 kg
      0.20 € / 100 g
      2.00 €Cena / 1 kg
      skladom

      Biely ocot 10% je vďaka vyššej koncentrácii univerzálny ekologický prípravok, šetrný k životnému prostrediu. Využitie nájde v kuchyni, kúpeľni a v celej domácnosti. Ocot bez farby, s trocha slabším zápachom ako má ten kuchynský. Poradí si s vodným kameňom, odmastňuje, dezinfikuje, zmäkčuje vodu. Je tiež silnou zbraňou voči baktériam, plesniam a hubám. 

       
      Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.