Esencia na prádlo z Talianska, s vôňou čiernej orchidei, alebo tiež parfum na pranie sa neriedi vodou. Dávkuje sa do priehradky na aviváž, no stačí jej len veľmi málo. Uvádza sa dávkovanie 5 ml, avšak vôňa je napríklad pre mňa, pri takomto dávkovaní  výrazná. Používa sa spolu s práškom alebo gélom na pranie. Kombinovať môžete s gélom z našej ponuky, v rovnakej vôni.

      Esencia nie je agresívna k prádlu, nefarbí, nezanecháva škvrny. Vôňa trvá dlho, aj po použití sušičky. Čo je pri esencii najdôležitejšie, nezanecháva usadeniny v práčke, ktoré jej výrazne škodia.

      Objednať si u nás môžete aj 500 ml balenie, avšak tieto balenia nedržíme na sklade, preto ak máte zaujem o toto väčšie balenie, kontaktujte nás. 

      Spôsob použitia:

      Používa sa na záverečné pláchanie prádla v práčne alebo v rukách.

      Práčka: 5ml esencie naliať do výsuvného dávkovača práčky - za mňa ale stačí oveľa menej

      Ručne: 5ml na 10 litrov vody. Ponorte prádlo do vody a nechajte niekoľko minút pôsobiť, potom vyžmýkajte.

      Záruka: 24 mesiacov od otvorenia.

      Zloženie: aniónové povrchovo aktívne látky inf. na 10%. Obsahuje: 37-DIMETHYLOCTA-1,6-DIEN-3-YL ACETATE fema 2636 ALPHA HEXYL CINNAMALDEHYDE 2-HEXYL-3-PHENYL-2-PROPENAL. 3,4-METHYLENDIOXYBENZALDEHYDE. 37-DIMETHYL-1,6-NONADIEN-3-OL (CIS&TRANS). 37-DIMETHYL-3-OCTANOL FEMA 3060. 189PMENTHADIENE;1-METHYL-4ISOPROPEN YL-1-CYCLOHEXENE. 2-METHOXY-4-PROP-1-EN-2-YLPHENOL. ETHANONE, 1-(HEXAHYDRO-TETRAMETHYL-METHANONAZULENY L). METHY CEDRYL ETHER. 6-OCTEN-1-OL,3,7-DIMETHYL CITRONELLOLO. Geraniol, Linalool, Limonene. Môžu spôsobiť alergickú reakciu.

      Objem: 120ml

       Podobné produkty
       
      Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.