Žihľavový šampón Dixi

      Žihľavový šampón Dixi
      • Žihľavový šampón Dixi
      • Žihľavový šampón Dixi
      • Čapovanú drogériu lejeme do použitých fľiaš, ktoré očistíme, vydezinfikujeme a znova naplníme podľa vašej objednávky. Vyzerajú aj takto. Plne funkčné nádoby, ktoré nám môžu slúžiť opakovane.
      5,00 € za 1 kg šampónu od Dixi. 1 kg je približne 1 liter. Objednať si môžete akékoľvek množstvo už od 100 g. Nádobu je možné vrátiť na ďalšie použitie. Vďaka čapovanej drogérii tak môžeme minimalizovať plastový odpad.
      ID produktu
      1000026
      Hmotnosť
      1,05 kg
      0.55 € / 100 g
      5.45 €Cena / 1 kg
      skladom

      Tento šampón už bol azda v každej domácnosti. Je vhodný pre všetky typy vlasov. Neobsahuje parabény a silikóny. Vlasy posilňuje a zabraňuje nadmernému masteniu.

      Použitie: Na mokré vlasy naneste potrebné množstvo šampónu, vmasírujte a dôkladne opláchnite. Zabráňte kontaktu s očami.
      Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Cocamide DEA, Urtica Dioica Herbal Extract – extrakt z vňate žihľavy, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Eugenol, Geraniol, CI 19140, CI 42090
       Podobné produkty
      Zvolená sekcia aktuálne neobsahuje žiadne položky.
       
      Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.