Žltkovo-pšeničný šampón Dixi

      Žltkovo-pšeničný šampón Dixi
      • Žltkovo-pšeničný šampón Dixi
      • Tento produkt dostanete v čapovanej forme, čo znamená aj v inom zákazníckom balení.
      • Čapovanú drogériu lejeme do použitých fľiaš, ktoré očistíme, vydezinfikujeme a znova naplníme podľa vašej objednávky. Vyzerajú aj takto. Plne funkčné nádoby, ktoré nám môžu slúžiť opakovane.
      5,00 € za 1 kg šampónu Dixi. 1 kg je približne 1 liter. Objednať si môžete akékoľvek množstvo už od 100 g. Nádobu je možné vrátiť na ďalšie použitie. Vďaka čapovanej drogérii tak môžeme minimalizovať plastový odpad.
      ID produktu
      1000027
      Hmotnosť
      1,05 kg
      0.55 € / 100 g
      5.45 €Cena / 1 kg
      skladom

      Dixi žĺtkovo-pšeničný výživný šampón je najviac vhodný pre suché, poškodené a namáhané vlasy. Extrakty z pšeničných klíčkov dodávajú vlasom vláčnosť a výživu. Vaječné žĺtky zase blahodárne vplývajú na zdravý rast vlasov. Bez parabénov a silikónov. A mimochodom - nádherne vonia :)

      Použitie: Na mokré vlasy naneste potrebné množstvo šampónu, vmasírujte, vlasy umyte a dôkladne opláchnite. Podľa potreby postup zopakujte. Po umytí odporúčame vlasy ošetriť DiXi Žĺtkovo-pšeničným kondicionérom.
      Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Triticum Vulgare Germ Extract, Egg Yolk Powder, Polyquaternium-7, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Linalool, CI 19140, CI 15985
       Špecifikácia
      VýrobcaHerba Drug s.r.o.
      Balenievratná fľaša
      Vyrobené na Slovenskuáno
       Podobné produkty
      Zvolená sekcia aktuálne neobsahuje žiadne položky.
       
      Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.