LeFleur 100% prírodný esenciálny olej z vanilky

      LeFleur 100% prírodný esenciálny olej Vanilka je ako poklad ukrytý vo fľaši. Pripomína nám to rozprávkový príbeh o Aladinovi a jeho zázračnej lampe, ktorá mu splnila všetky želania. Tento olej je ako čarovný džin, ktorý premení váš domov na miesto pokoja, tepla a radosti.

      Tento esenciálny olej sa získava z najlepších vanilkových strukov, ktoré pochádzajú z exotických ostrovov Madagaskar a Réunion. Vanilka je známa svojím upokojujúcim účinkom na myseľ a telo, takže je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú prirodzený spôsob, ako sa zbaviť stresu a napätia.

      Vanilkový esenciálny olej je známy aj pre svoje afrodiziakálne vlastnosti, ktoré môžu pomôcť prebudiť vášeň a zlepšiť intímne chvíle s partnerom. Použite ho do difuzéra v spálni alebo pridajte niekoľko kvapiek do kúpeľa, aby ste zažili romantický a zmyselný zážitok.

      Vanilkový esenciálny olej:

      • vhodné pre aromalapu, jej vôňa ja upokojujúce, relaxačné, afrodiziakum, relaxačné.
      • vhodné do kozmetiky, mydiel, parfumov a sviečok.
      • vhodné na výrobu čistiacich prostriedkov pre domácnosť.

      Objem: 10 ml

      Na pokožku nepoužívajte v koncentrovanej forme!

      Pred použitím odporúčame vykonať tzv. patch test , tj naniesť a otestovať prípravok na malú plôšku pokožky, najlepšie na zápästie a počkať na reakciu. Ak sa objaví alergická reakcia, povrch pokožky umyte vlažnou vodou a výrobok prestaňte používať.

       
      Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.