Prací prášok pre citlivú pokožku - TIERRA VERDE

      Prací prášok pre citlivú pokožku - TIERRA VERDE
      7,60 € za 1 kg prášku na pranie pre citlivú pokožku od značky Tierra Verde. Objednať si môžete akékoľvek množstvo už od 100 g. Nádobu je možné vrátiť na ďalšie použitie. Vďaka čapovanej drogérii tak môžeme minimalizovať plastový odpad.
      ID produktu
      1000057
      Hmotnosť
      1,05 kg
      0.76 € / 100 g
      7.60 €Cena / 1 kg
      skladom
      Vzhľadom na šetrné zloženie, je vhodný najmä pre detské oblečenie, látkové plienky, pre ľudí s citlivou pokožkou, ekzematikov a a alergikov. Neobsahuje parfumáciu, ropné deriváty ani iné dráždivé zložky. Je určený na pranie pri teplotách od 40 °C. Na jeden prací cyklus (4-5 kg prádla) postačí 15 g prášku, čo je jedna polievková lyžica.
      Nasypte ho do zásobníka, ak by sa prášok nerozpustil, z dôvodu používania kratšieho programu, je potrebné ho nasypať priamo do bubna práčky a potom vložiť bielizeň.
      Prášok je vhodný na pranie farebného prádla. Bielemu samozrejme neuškodí, avšak ak chcete mať bielu naozaj bielou, je vhodné nasypať k prášku aj perkarbonát sódny ( tiež v našej ponuke).

      ZLOŽENIE:

      > 30 % uhličitan sodný, 5 – 15 % hydrogénuhličitan sodný (sóda bikarbóna), 5 –15 % silikát, citrónan sodný; < 5 % prášok z mydlových orechov v biokvalite a prášok z olivového mydla (mydlo z olivového oleja, chlorid sodný).

      TIERRA VERDE - Suroviny na výrobu drogérie volíme tak, aby predstavovali čo najmenšiu záťaž pre zdravie ľudí aj planéty. Netestujeme na zvieratách. Tento výrobok neobsahuje ropné deriváty, opticky zjasňovacie látky ani syntetické parfumy, farbivá či enzýmy.

      Eco Garantie'

      Certifikát Ecogarantie

      Dostali sme medzinárodne uznávaný certifikát Ecogarantie, ktorý zaručuje, že naše produkty spĺňajú prísne ekologické požiadavky.

       Špecifikácia
      VýrobcaTIERRA VERDE s. r. o.
      Balenievratná nádoba
      Zloženie> 30 % uhličitan sodný, 5 – 15 % hydrogénuhličitan sodný (sóda bikarbóna), 5 –15 % silikát, citrónan sodný
      < 5 % prášok z mydlových orechov v biokvalite a prášok z olivového mydla (mydlo z olivového oleja, chlorid sodný).
       
      Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.